Parlament: Şedinţa Birourilor Permanente reunite s-a anulat

| 09 sep, 2013

Şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor care urma să aibă loc luni la ora 14,00 s-a anulat.

În această şedinţă urma să aibă loc discuţii despre constituirea unei comisii speciale formată din senatori şi deputaţi care să analizeze cu celeritate şi să prezinte grupurilor parlamentare care este opinia şi cum trebuie promovat proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminică seară că proiectul privind Roşia Montană, care va fi discutat luni în Biroul Permanent al Senatului, va intra în cursul legislativ 'normal', Camera Deputaţilor fiind decizională.

'Camera Deputaţilor este Camera decizională. La Biroul Politic, la Biroul Permanent al Senatului mâine, el va urma cursul normal, adică va fi trimis, foarte probabil, Comisiei de administraţie publică şi amenajarea teritoriului pe fond cu avize, sigur, de la justiţie, economie, mediu, cum este normal, sau în şedinţa Birourilor reunite, iarăşi foarte probabil, este o idee pe care am discutat-o la nivel politic, să constituim o comisie specială, o comisie mixtă Senat-Cameră, cu reprezentarea, sigur, tuturor forţelor politice, în scopul de a deschide tocmai dialogul cu cei care manifestă în stradă, cu cei care au de-o parte sau de alta poziţii în mediul online, cu cei care în presă, de asemenea, cum ştiţi, cu o pasiune neobişnuită, la rândul ei, au pledat într-un sens sau altul', a afirmat preşedintele Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ