Percheziţii DNA privind şantajul asupra preşedintelui ÎCCJ

| 09 iun, 2014

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează luni percheziţii în trei locaţii situate în municipiul Galaţi într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind şantaj, persoana vătămată fiind preşedintele unei instanţe judecătoreşti din Capitală.

Posibilul şantaj cercetat de DNA a fost făcut asupra preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, au declarat  surse judiciare. Aceleaşi surse au menţionat că şeful ÎCCJ a depus plângere. 

'În cursul zilei de 9 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în trei locaţii situate în municipiul Galaţi, din care una este punctul de lucru al unui agent economic', se arată într-un comunicat al DNA transmis luni.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ