Philip Seymour Hoffman şi-a lăsat aproape întreaga avere partenerei sale

| 20 feb, 2014

Actorul american Philip Seymour Hoffman, mort la începutul lunii februarie, la New York, aparent din cauza unei supradoze de heroină, şi-a lăsat aproape întreaga avere partenerei sale şi şi-a exprimat în testament dorinţa ca fiul său să crească în Manhattan.

Testamentul datează din octombrie 2004, când actorul, mort la 46 de ani, nu avea decât un fiu, Cooper, născut în 2003. De aceea nu sunt menţionate cele două fiice ale sale, născute în 2006 şi 2008, relatează AFP.

El doreşte ca fiul său să fie ţinut departe de Hollywood, 'la New York, în Manhattan, sau Chicago, Illinois, sau San Francisco, California', pentru a putea beneficia astfel 'de cultura, arta şi arhitectura pe care le oferă aceste oraşe'. Dacă nu se poate, 'doresc foarte mult ca fiul meu, Cooper Hoffman, să meargă acolo de cel puţin de două ori pe an', adaugă actorul în testamentul menţionat de TMZ şi cotidianul New York Post.

'Las toate proprietăţile mele personale, oriunde s-ar afla acestea, prietenei şi partenerei mele, Marianne O'Donnell', a mai scris actorul. 

În testamentul de 13 pagini, Philip Seymour Hoffman stabileşte şi un fond pentru Cooper, administrat de Marianne O'Donnell, mama celor trei copii şi executor testamentar. El precizează că fondul va fi folosit pentru educaţia şi sănătatea lui Cooper, astăzi în vârstă de zece ani. Acesta va putea dispune de jumătate din sumă la 25 de ani şi de cealaltă jumătate la 30.

Nu se cunoaşte valoarea averii actorului. Apartamentul în care locuia Hoffman este estimat la 4,2 milioane de dolari. 

Philip Seymour Hoffman, unul din cei mai respectaţi actori din generaţia sa, a fost găsit mort în baia din apartamentul său din Greenwich Village din Manhattan, pe 2 februarie, cu un ac în braţ. Poliţia a găsit la faţa locului zeci de săculeţi cu heroină şi multe seringi, aminteşte AFP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ