Moartea actorului Philip Seymour Hoffman, o enigmă pentru legişti

| 06 feb, 2014

Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a dat rezultate concludente şi alte analize sunt necesare, a declarat miercuri un medic legist la New York pentru AFP.

O purtătoare de cuvânt a precizat că autopsia s-a terminat, dar alte analize sunt necesare pentru a determina cu precizie cauzele morţii actorului, decedat la 46 de ani, duminică, în casa lui din Manhattan, aparent în urma unei supradoze de heroină.

Aceste rezultate ar putea fi obţinute după mai multe zile. Corpul nu a fost restituit încă familiei, a mai precizat purtătoarea de cuvânt.

Hoffman, laureat al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 2006 în 'Capote', era unul dintre actorii cei mai apreciaţi ai Hollywood-ului şi moartea sa a creat un şoc enorm.

O slujbă în memoria sa este prevăzută pentru vineri, la New York.

În localitatea Greenwich, în faţa imobilului său din str. Bethune nr. 35, numeroşi newyorkezi au depus flori, lumănări şi inscripţii omagiale.

Actorul era tatăl a trei copii mici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ