Philip Seymour Hoffman, dezvăluiri despre prima sa internare la dezintoxicare: M-am temut pentru viaţa mea

| 03 feb, 2014

Philip Seymour Hoffman, actorul care a murit la vârsta de 46 de ani, duminică, la New York, a dezvăluit într-un interviu acordat în urmă cu opt ani că s-a internat pentru prima dată într-o clinică de tratare a dependenţei la vârsta de 22 de ani, după ce a început să se teamă pentru viaţa lui.

În urmă cu opt ani, Philip Seymour Hoffman a făcut o serie de dezvăluiri inedite în interviul acordat în emisiunea "60 Minutes", informează dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Într-o discuţie cu jurnalistul Steve Kroft, starul american, al cărui trup neînsufleţit a fost găsit duminică în apartamentul său din New York, decedat în urma unei posibile supradoze de droguri, recunoştea faptul că s-a temut pentru sănătatea lui, în tinereţe, într-o perioadă în care consuma droguri cu regularitate.

"Aveam 22 de ani, m-am panicat. M-am temut pentru viaţa mea. S-a întâmplat cu adevărat, a fost chiar aşa", a spus actorul.

Întrebat de Steve Kroft dacă s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri şi de alcool, Philip Seymour Hoffman a spus: "Da, am făcut toate acele lucruri".

Apoi, actorul a vorbit despre destinul artiştilor care ajung celebri la o vârstă tânără.

"Mă gândesc mereu şi, Dumnezeule, am atât de multă compasiune pentru aceşti tineri actori care au vârsta de 19 de ani şi, dintr-o dată, sunt frumoşi şi celebri şi bogaţi. Îmi spun: «Dumnezeule, dacă asta mi s-ar fi întâmplat mie, acum aş fi fost mort".

"Ai 19 ani, eşti frumos, celebru şi bogat. Asta ar fi maximul", a adăugat actorul, referindu-se la faptul că el nu ar fi putut să facă faţă unei celebrităţi atât de timpurii.

"Mă gândesc la acele vremuri din tinereţea mea şi la lucrurile pe care aş fi putut să le fac dacă aş fi avut acei bani, atât de mulţi bani", spunea acesta.

Primul său rol a fost în 1999, într-un episod din serialul "Law & Order", la vârsta de 24 de ani.

Philip Seymour Hoffman, care are trei copii, a fost descoperit decedat în apartamentul său din Greenwich Village, aflat la mică distanţă de apartamentul pe care îl împărţea în trecut cu iubita lui, designerul de costume Mimi O'Donnell.

Actorul, originar din New York, a fost găsit cu un ac de seringă înfipt într-unul dintre braţe, potrivit The New York Post.

David Bar Katz, un prieten al actorului, a telefonat la serviciile de urgenţe, în jurul orei locale 11.30, după ce el şi o prietenă au descoperit trupul actorului, prăbuşit în sala de baie din apartamentul său.

Cei doi prieteni au dorit să vadă ce păţise actorul, după ce acesta nu se prezentase la o întâlnire programată cu cei trei copii ai săi.

În apartamentul său, poliţiştii newyorkezi au descoperit "cinci plicuri goale, aruncate în coşul de gunoi, alte două sub pat şi un altul pe masă", a declarat o sursă.

O lingură carbonizată a fost descoperită în chiuveta din bucătărie, potrivit The New York Post.

"S-a drogat în sala de baie", a spus unul dintre poliţiştii din New York.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, pliculeţele erau marcate cu inscripţia "Ace of Spades", un tip de heroină care nu a mai fost găsit pe străzile din New Yok din anul 2008.

Poliţia crede că moartea actorului Philip Seymour Hoffman a fost accidentală, întrucât starul nu a lăsat niciun bilet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ