Prima ipoteză în cazul morţii actorului Philip Seymour Hoffman

| 03 feb, 2014

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort în apartamentul său din Manhattan. Din primele informaţii se pare că actorul în vârstă de 46 de ani a murit din cauza unei supradoze.



Philip Seymour Hoffman fost găsit mort duminică după-amiază în apartamentul său din New York, potrivit unui oficial. Actorul a fost găsit în baia apartamentului său din Pickwick House, Manhattan, în jurul orei 11:15, de către un scenarist.

Potrivit decesul sau pare să fi fost cauzat de o supradoză de droguri. Potrivit protv.ro, acelaşi site afirmă că politiştii newyorkezi au descoperit un ac de seringă înfipt într-unul dintre braţele starului hollywoodian.

Poliţia americană a deschis o anchetă. Deşi circumstanţele în care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdată foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri.

Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere în 2012. În mai 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Celebrul actor american avea vârsta de 46 de ani.

Philip Seymour Hoffman, în vârstă de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din "Capote" în 2006 şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria "cel mai bun actor în rol secundar" pentru prestaţiile sale din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) şi "The Master" (2012). Actorul american are o filmografie bogată - a jucat deja în peste 50 de filme -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecţi", "Dragonul Roşu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibilă III", "Synecdoche, New York", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March" şi "Moneyball: Arta de a învinge".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ