Peste 50 de plicuri cu heroină au fost găsite în apartamentul lui Philip Seymour Hoffman

| 04 feb, 2014

Testele au confirmat, luni seară, faptul că cele peste 50 de pliculeţe găsite în apartamentul actorului Philip Seymour Hoffman, decedat duminică, conţineau într-adevăr heroină, iar autorităţile newyorkeze au efectuat deja autopsia starului, fără a comunica însă rezultatele acesteia, notează Mediafax.

Actorul american, unul dintre cei mai respectaţi din generaţia sa, a fost găsit decedat duminică, la vârsta de 46 de ani, cu un ac de seringă înfipt în braţul stâng, în baia apartamentului său din cartierul newyorkez Greenwich Village.

Presa americană afirmă că peste 50 de pliculeţe, dintre care unele conţineau heroină, au fost găsite în apartamentul starului. Poliţia nu a confirmat această cifră - în timp ce BBC afirmă că 70 astfel de pliculeţe au fost găsite în apartamentul actorului -, însă a declarat că "testele preliminare" au confirmat faptul că drogul găsit la faţa locului era într-adevăr heroină.

Autopsia a fost efectuată în cursul zilei de luni. "Examinarea este în curs", a declarat luni seară purtătorul de cuvânt al Biroului de medicină legală din New York. "Nu vom da publicităţii alte informaţii în această seară", a adăugat aceeaşi sursă.

Poliţia a iniţiat deja o anchetă şi îl caută pe furnizorul de droguri, în condiţiile în care câteva zeci de decese au fost atribuite în ultimele săptămâni unui amestec de heroină cu un analgezic puternic, Fentanil, în nord-estul Statelor Unite. Traficul cu acest drog a cunoscut o recrudescenţă importantă, potrivit autorităţilor americane.

Vezi şi: VIDEO - 5 roluri memorabile ale lui Philip Seymour Hoffman

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ