Ultimul film cu Philip Seymour Hoffman va fi lansat în mai

| 07 mar, 2014

"God's Pocket", ultimul film în care a jucat actorul Philip Seymour Hoffman, decedat pe 2 februarie în urma unei supradoze de droguri, va avea premiera în SUA, pe 9 mai.

Philip Seymour Hoffman a participat la filmările dramei "God's Pocket" în vara anului 2013, care s-au desfăşurat în New York, oraşul natal al actorului. În acest film, Hoffman joacă rolul lui Mickey, un bărbat care încearcă să acopere moartea accidentală a fiului său vitreg, care are probleme de comportament, informează contactmusic.com.

Actorul a promovat filmul pe 14 ianuarie, la Festivalul Sundance, din Utah, unde a avut una dintre ultimele sale apariţii publice, înainte de moartea acestuia, pe 2 februarie, la New York.

Drama, regizată de actorul John Slattery ("Mad Men"), care şi joacă în film alături de Hoffman, va avea premiera nord-americană pe 9 mai.

De asemenea, Philip Seymour Hoffman încheiase filmările pentru "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", al treilea lungmetraj din seria "Jocurile foamei", şi mai avea doar şapte zile de filmare pentru a finaliza continuarea "The Hunger Games: Mockinjay Part 2", filme în care joacă rolul lui Plutarch Heavensbee, strategul Jocurilor foamei, care se alătură forţelor rebele.

"The Hunger Games: Mockingjay Part 1" va avea premiera în noiembrie, iar continuarea acestuia este programată pentru anul 2015.

Actorul Philip Seymour Hoffman, a decedat în urma unei supradoze accidentale de droguri, pe 2 februarie, la New York, la vârsta de 46 de ani.

Actorul american Philip Seymour Hoffman are o filmografie bogată - a jucat deja în peste 50 de pelicule -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecţi", "Dragonul Roşu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibilă III", "Synecdoche, New York", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March" şi "Moneyball: Arta de a învinge".

Remarcându-se atât în producţii independente, cât şi în superproducţii, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale şi a câştigat, alături de Oscar, pentru filmul "Capote" (2005), un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Alături de cariera în cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost şi un apreciat actor de teatru, remarcându-se în numeroase producţii puse în scenă pe Broadway şi a fost recompensat cu două premii Tony.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ