Pilotul avionului dispărut era un fanatic politic

| 16 mar, 2014

Pilotul avionului malaezian dispărut cu 239 de persoane la bord, Zaharie Ahmad Shah, era un fanatic politic care îl sprijinea pe liderul opoziției din Malaezia, Anwar Ibrahim, afirmă Mail on Sunday, care adaugă că autoritățile cercetează posibilitatea ca pilotul să fi sechestrat avionul ca formă de protest politic, potrivit EFE.

Conform publicației, căpitanul Ahmad Shah îl sprijinea 'în mod obsesiv' pe liderul opoziției și se pare că asistase, cu câteva ore înainte de zbor, la controversatul proces în care Anwar Ibrahim a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Susținătorii lui Anwar Ibrahim afirmă că omul politic este victima unei campanii de denigrare.

Publicația, citând postul de radio WNYC din SUA, menționează că există 634 de locuri în care avionul ar fi putut ateriza, din Australia până în insulele Malvine, inclusiv în Pakistan.

Avionul care efectua cursa MH370 a decolat la 8 martie din Kuala Lumpur în direcția Beijing și a dispărut de pe ecranele radar după circa 40 de minute de la decolare. Avionul transporta 227 de pasageri, printre care șapte minori, și echipajul, format din 12 persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ