Pocora: PSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL

| 26 mar, 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, îi acuză pe social-democraţi că duc o campanie de denigrare a liberalilor şi a preşedintelui Crin Antonescu.

"Cu abnegaţie faţă de partid şi dorind să bifeze obsesia numită 'toate tunurile pe liberali', purtătorul de cuvânt al PSD s-a lansat iarăşi în acuze extrem de dure la adresa PNL, având ca suport o mare confuzie, voită sau nu. Astfel, domnul Cătălin Ivan insistă într-un comunicat că noi, liberalii, dorim, acum, din Opoziţie, reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit încă din luna mai, în loc de luna iulie, şi asta - vezi Doamne! - din considerente de campanie electorală', susţine Cristina Pocora, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit ei, cele afirmate de purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, reprezintă o nouă 'minciună edificatoare pentru politica marca PSD- Ponta' şi pleacă de la un neadevăr pentru a se lansa în atacuri 'grosolane' la adresa preşedintelui PNL.

"Dacă ar fi citit sau ascultat discursul de luni din Parlament al reprezentantului PNL Eugen Nicolăescu, dl. Cătălin Ivan ar fi remarcat cu uşurinţă că acesta a precizat de 3 (trei) ori termenul de 1 iulie de intrare în vigoare a măsurilor cerute de către liberali", precizează Pocora.

PNL susţine în continuare data de 1 iulie ca introducere a reducerii contribuţiei de asigurări sociale şi neimpozitarea profitului reinvestit, subliniază ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ