Ponta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat şi manipulat, iar Băsescu este implicat

| 02 iun, 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că nu ştie dacă retragerea lui Crin Antonescu este definitivă, deoarece nimic nu este definitiv în politică, şi a reluat ideea că acesta ar fi fost "lucrat, intoxicat şi manipulat de nişte oameni care sunt şantajaţi", susţinând că şi Traian Băsescu este implicat

"Nu ştiu dacă e definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică. Mă uit la faptul ca i s-a pregătit acest lucru. Şi nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiaţi. A fost o chestiune lucrată şi era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult şi s-a dat ordin pe unitate la toţi comentatorii să o sprijine", a declarat Ponta, la România TV.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu este implicat în acest caz, Ponta a răspuns că da.

"Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat (...) Nu cred că Antonescu a avut de la început acest scenariu în minte. Anul trecut, i-am văzut sfatuitorii, i-am spus de zeci de ori că aceşti oameni sunt mercenari, că l-au distrus şi pe Mircea Geoană şi pe alţii, şi sunt oamenii santajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu", a spus Ponta.

El a mai susţinut că se doreşte un preşedinte fără sprijin politic, astfel încât după plecarea lui Băsescu să se schimbe "doar plăcuţa", Iohannis neavând o bază politică ce poate fi comparată cu a sa sau a lui Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ