Ponta: Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judeţene

| 03 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că alianţa politică aflată la guvernare este, practic, în opoziţie pe plan local, în urma alianţei dintre PNL şi PDL.

"Noi suntem în opoziţie în majoritatea consiliilor judeţene. Până la urmă, poate e corect aşa, scena politică e echilibrată. La nivelul Parlamentului şi al Guvernului este o alianţă de centru-stânga, la nivel local, domnul Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judeţene. Un echilibru politic care, până la urmă, nu e foarte rău", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Ponta s-a referit în acest context la întâlnirile de luni dintre preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi reprezentanţi ai PP-DD.


"A discutat domnul Dragnea cu secretarul general al PP-DD. (...) Probabil vom rămâne împreună în opoziţie în consiliile judeţene', a afirmat prim-ministrul, explicând că s-a ajuns în această situaţie 'pentru că au intrat mulţi consilieri liberali pe lista USL".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ