Ponta: Blaga este un socialist, comunist un pic, dinainte de '89

| 08 iul, 2014

Liderul PSD Victor Ponta afirmă că preşedintele PDL, Vasile Blaga, este un "socialist comunist un pic, dinainte de '89", şi că el personal, chiar şi ca preşedinte social-democrat, este mult mai de dreapta decât acesta, chiar şi decât liderul PNL, care a lucrat doar la stat.

El a răspuns astfel solicitat, la postul B1 TV, să comenteze proiectul PNL-PDL de constituire a unei forţe a dreptei pentru alegerile prezidenţiale.

"Credeţi că asta cu dreapta...Blaga este un socialist, aşa, comunist un pic, dinainte de '89. Eu sunt mult mai de dreapta decât Blaga. Antonescu a lucrat toată viaţa sa numai la stat, eu am mai lucrat şi în privat. Deci, ce dreaptă ? Nu e nicio dreaptă. Sau cine e dreapta ? Dreapta e... sunt nişte oameni care, sigur...o să fie o contrapondere de care viaţa politică românească are nevoie, nu poţi să ai toată puterea într-o parte şi în partea cealaltă nimic" , a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ