Ponta: Fiecare cuvânt din acordul cu UDMR a fost cântărit de 100 ori

| 03 mar, 2014

Fiecare cuvânt din acordul politic cu UDMR a fost cântărit de 100 ori şi toate prevederile din acest acord politic sunt prevăzute şi în programul de guvernare, fiind discutate de multe ori şi agreate şi în formula USL-UDMR, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Fiecare cuvânt din acordul politic cu UDMR a fost cântărit de 100 ori. Nu există termenul «criteriu etnic», «facultate în limba maghiară», ci este vorba de acordul pe care profesorii români şi maghiari l-au semnat sub medierea ministrului Andronescu fostul ministru al Educaţiei. Din punctul meu de vedere, tot ceea ce este în acest acord politic este prevăzut şi în programul de guvernare, sunt lucruri discutate de multe ori şi agreate şi în formula USL-UDMR.

Prin acest acord, vrea să dea un semnal că în România nu există probleme interetnice sau că, dacă există, pot fi rezolvate prin dialog, în condiţiile în care conflictul din Ucraina are şi o asemenea latură, a menţionat premierul.

În cazul proiectului privind arborarea drapelelor, premierul a precizat că acesta a fost dezbătut tot în cadrul USL.

Tag-uri: usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 2014
Ion
Ponta vrea putere
Ce mai cantarire. A fost ceva de genul : mă, vă dau ce vreţi, numai să rămnemm la utere, eu şi drăguţul de Dragnea, că nu am apucat să furrăm tot, că ne-a încurcat Băse, că el nu e ca Iliescu sau Constantinnescu, care se făceau că nu văd nimic, de le intra camionul cu Ţigareta 1, 2, n, sub geam..."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ