Ponta: Finalizarea memorandumului cu FMI este o prioritate extrem de urgentă

| 20 feb, 2014

Finalizarea textului memorandumului pentru scrisoarea de intenţie cu FMI în vederea transmiterii către preşedintele României pentru avizare este una din priorităţile extrem de urgente ale Ministerului Finanţelor Publice (MFP), a declarat joi premierul Victor Ponta, la sediul MFP.

Şeful Executivului, care asigură şi interimatul la MFP, a declarat că instituţia funcţionează normal până la momentul la care va veni noul ministru şi că a delegat dreptul de semnătură către secretarul de stat, Dan Manolescu.

Premierul Victor Ponta a menţionat printre priorităţile MFP şi o serie de acte normative pregătite de fostul ministru Daniel Chiţoiu, care urmează să fie aprobate în şedinţa de guvern, dând ca exemplu simplificarea procedurilor privind controalele pentru rambursarea TVA.

Primul ministru a mai spus că ANAF stă foarte bine la încasările pe luna ianuarie şi că vrea să fie păstrat acest trend pozitiv.

Tag-uri: FMI, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ