Ponta: În ianuarie vom definitiva lista pentru europarlamentare

| 02 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat, astăzi, la finalul şedinţei BPN al PSD, că social-democraţii vor finaliza în luna ianuarie lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

"Am avut o discuţie în cadrul conducerii privind strategia PSD pentru europarlamentare. În ianuarie vom adopta atât lista de candidaţi, echipa de campanie, strategia noastră pentru alegerile europarlamentare, cât şi obiectivele politice la nivel naţional şi la nivelul fiecărui judeţ", a afirmat prim-ministrul, citat de Agerpres.

Şeful Guvernului a adăugat că strategia PSD pentru 2014 vizează reunificarea societăţii româneşti şi dialogul cu toate forţele politice.

"După nouă ani de dezbinare şi distrugere, 2014 (...) este anul în care trebuie să continuăm să consolidăm reunificarea societăţii româneşti şi capacitatea de dialog. Vom avea dialog cu absolut toate forţele politice şi în mod evident cu aliaţii noştri din cadrul Uniunii Social Liberale, dar şi cu cei din Opoziţie", a precizat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ