Ponta, întâlnire cu Tăriceanu. Când va fi semnat protocolul de Guvernare

| 15 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a avut, luni, o scurtă întâlnire cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce a părăsit biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, dar a refuzat să răspundă întrebărilor legate de semnarea unui nou protocol de guvernare.

Ponta a fost întrebat, după ce a părăsit biroul lui Valeriu Zgonea, dacă se va întâlni cu preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu. El a răspuns afirmativ şi a completat: ”Ne vedem azi de multe ori în cursul zilei”.

De asemenea, el a fost întrebat când va fi semnat noul protocol de guvernare aferent noului Cabinet propus Parlamentului, înainte de votul de învestire.

Ponta a refuzat să răspundă, în ciuda insistenţelor jurnaliştilor, indicând ora 18.00 ca moment când va face declaraţii, după ce prezintă în Parlament noul Guvern.

UDMR bate în retragere: Vedem dacă mai votăm Guvernul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ