Victor Ponta: Noul guvern a trecut cu o majoritate confortabilă, va fi şi o schimbare de atitudine

| 15 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, la Parlament, că noua formulă guvernamentală a trecut cu o majoritate extrem de clară şi stabilă şi votul va aduce şi o schimbare de atitudine.

"Aş vrea să mulţumesc tuturor parlamentarilor pentru sprijinul acordat guvernului, e un nou vot de încredere, cu o majoritate stabilă, confortabilă. Vreau să apreciez şi criticile din partea opoziţiei şi să spun că toate măsurile pe care le-am spus le vom aplica. În plus, va fi o schimbare de atitudine, de dialog, între guvern, Parlament şi cu domnul preşedinte ales. Probabil întreg calendarul se va decala, în privinţa votului pe buget, cu o zi şi din cauza tragediei de astăzi. Am încredere totală în domnul Arafat”, a afirmat Victor Ponta.

„Nu am fost decis de la început să rămân premier. În momentul în care am venit cu o listă de priorităţi, atunci am decis să merg cu mandatul până la capăt, până în 2016”, a mai spus premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ