Ceremonia de învestitură a noului Guvern va avea loc marţi, la ora 20:30

| 15 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat că ceremonia de învestitură a noului Executiv va avea loc marţi, la ora 20:30.

"L-am sunat acum pe domnul preşedinte Băsescu, pentru că este vorba despre finalizarea procedurii, şi va avea loc, conform discuţiei noastre şi deciziei domniei sale, mâine la ora 20,30. Mâine dimineaţă voi fi la Belgrad pentru întâlnirea celor 16 prim miniştri din Europa Centrală şi de Est, primul ministru al Chinei, şi atunci mâine, la 20,30 va fi ceremonia. Între timp însă, noii miniştri au ocazia să discute cu foştii miniştri acolo unde este cazul, despre predare-primire, despre lucrurile importante şi, în acelaşi timp, să se pregătească pentru că imediat, de miercuri dimineaţă, dincolo de şedinţa festivă încep dezbaterile în comisiile parlamentare pe proiectul de buget', a mai spus premierul, după ce Parlamentul a dat vot de încredere Guvernului Ponta IV.

În context, el a menţionat că există posibilitatea ca întreg calendarul dezbaterilor pe buget să se decaleze.

Guvernul propus de Victor Ponta a fost validat luni de plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului cu 377 voturi pentru şi 134 de voturi împotrivă.

Citeşte şi: GUVERNUL PONTA 4 a primit votul de încredere în Parlament

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ