Mesajul lui Victor Ponta după accidentul aviatic din Siutghiol

| 16 dec, 2014

Victor Ponta a reacţionat după tragedia aviatică din Constanţa, unde un elicopter SMURD s-a prăbuşit luni după-amiază în lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate în elicopterul SMURD şi-au pierdut viaţa.

Victor Ponta a postat un mesaj de condoleanţe pe Facebook, după anunţul morţii celor patru membrii ai echipajului care s-au prăbuşit cu elicopterul în Lacul Siutghiol.

"Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, către familiile celor patru eroi care au decedat ieri, în timp ce își îndeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie, ca în atâtea alte ocazii.

În numele Guvernului României, îmi exprim solidaritatea cu familiile celor trecuți în neființă în urma acestui tragic accident.

Țin să le mulțumesc, și pe această cale, tuturor celor care, aflați în serviciile de urgență, își riscă zilnic viața și depun eforturi supraomenești, în mod necondiționat, pentru a-și ajuta semenii. Îi asigur pe toți românii că autoritățile vor acționa pentru a afla, cât mai rapid, cauzele acestei cumplite tragedii!", a scris Ponta.

În seara accidentului, premierul a afirmat, tot pe Facebook, că tragedia de la Constanţa a umbrit bucuria votului din Parlament, în urma căruia Guvernul Ponta 4 a trecut de vot cu o majoritate confortabilă.

"În seara aceasta nu simt nicio satisfacție politică pentru votul din Parlament - mă gândesc doar la oamenii extraordinari din echipajul Elicopterului SMURD pe care i-am pierdut azi. Și tot mă intreb dacă așa a vrut soarta sau dacă se putea face ceva ca să evităm tragedia!

Mâine Gabriel Oprea o să-mi prezinte și mie și tuturor oamenilor o primă informare despre tragedia de acolo. Până atunci nu pot decât să mă gândesc la sufletele lor bune și la suferinta celor care le-au fost apropiați! Și să le mulțumesc încă o dată celor care își fac zi de zi datoria fără să fie cunoscuți și laudați de noi toți pentru eroismul lor!", a scris Victor Ponta pe Facebook luni seara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ