Amănunt TERIBIL al accidentului aviatic din Siutghiol

| 16 dec, 2014

Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol. Asistenta medicală care a supraviețuit accidentului aviatic de pe lacul Siutghiol prezintă rupturi de organe interne, indiciu că impactul cu apa a elictoperului a fost foarte violent, similar unui picaj, informează DC News care citează surse medicale.

Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol. Raed Arafat a anunțat la miezul nopții că medicul din elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol, care era internat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit. El a adăugat că a fost găsită și o a treia persoană, căreia medicii îi aplică metode de resuscitare.

Aceleași surse au precizat că cei patru membri ai personalului navigant nu au avut timp să-și pună vestele de salvare. Martorii relatează că au auzit strigăte de ajutor imediat după prăbușire. Faptul că asistenta prezenta rupturi ale organelor interne arată că acesteia îi era imposibil să înoate.

Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol. Asistenta medicală aflată în elicopterul SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol are 38 de ani şi era însărcinată, a spus prietenul acesteia. El a povestit că femeia îi dăduse un mesaj pe telefon în care îi spunea că se află în elicopter şi se îndreaptă spre Aeroporul Kogălniceanu.

Operațiunea de salvare s-a desfășurat cu multe erori, potrivit martorilor și jurnaliștilor prezenți la fața locului.

Citeşte şi: Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol: Toate cele patru persoane aflat la bord au murit

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ