Corneliu Dobritoiu: Subiectul accidentului din Constanta va fi discutat in Comisia de aparare de la Senat

| 16 dec, 2014

Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, marti, ca subiectul accidentului aviatic din Constanta va intra in dezbaterea acestui for, marti, pentru a se decide daca se declanseaza o ancheta parlamentara.

Dobritoiu a fost intrebat daca subiectul accidentului aviatic din Constanta va fi dezbatut in Comisia de aparare, relateaza Mediafax.

"Vom discuta subiectul pe care il ridicati in comisie acum. Vom discuta acest subiect in Comisia de aparare de la Senat la ora 13.00", a spus Dobritoiu.

El a fost intrebat daca subiectul discutiei vizeaza o ancheta in privinta accidentului aviatic din Constanta.

"Exact, pai altfel cum? Supunem la vot", a mai spus senatorul PNL.

Comandorul Petre Corneliu Catuneanu, capitanul comandor Ginel Claudiu Cracanel, medicul Laura Vizireanu si asistenta medicala Gabriela Camelia Harton si-au pierdut viata in urma prabusirii, luni, in lacul Siutghiol din judetul Constanta, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se intorceau dintr-o misiune aeromedicala, dupa ce au transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ