Preda: Pentru comisar european se bat Creţu, Corlăţean, Geoană. Cioloş nu mai e susţinut de PSD

| 12 apr, 2014

Europarlamentarul Cristian Preda afirmă că, după un foarte bun comisar european din partea României, Dacian Cioloş, "pe care PSD nu îl mai susţine" pentru această funcţie, "se bat" acum Corina Creţu, Titus Corlăţean şi Mircea Geoană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O bună reprezentare a României este să avem un comisar european respectat. Ştiţi cine se bate pentru funcţia de comisar european? Se bate «Mihaela, dragostea mea», domnul Geoană, care a visat să fie secretar general NATO, acum încearcă să fie comisar şi, dacă nu-i iese, vrea să fie secretar general ONU. Se mai bate domnul Ti Titus Corlăţeancare ca ministru de Externe a vorbit mai mult de politica internă decât de cea externă. Şi se mai bate CoCorina CreţuCorina Creţu e cunoscută, nu? (..) Am avut un foarte bun comisar, Dacian Cioloş. PSD-ul nu îl mai susţine pe Cioloş. (...) Reforma pe care a făcut-o Cioloş în domeniul politicii agricole comune e una din marile reforme din plan european", a declarat Cristian Preda, sâmbătă, la Târgu Mureş.

El a spus că se "pierde cu firea" când vede cum astfel de lucruri sunt tratate "cu dispreţ" şi că "de când s-a format Guvernul Ponta foarte mulţi miniştri nu se duc la Consiliul European, trimit oameni de rangul II, care nu sunt la nivelul omologilor lor".

Preda a subliniat că, pentru o bună reprezentare a interesului naţional, e nevoie ca la Consiliul European să fie prezenţi miniştri, iar aceştia să fie oameni competenţi, care "nu şochează interlocutorii, care văd în CV-urile lor acuzaţii de corupţie, trimiteri în judecată".

Acesta a arătat că şi în Parlamentul European e nevoie, de asemenea, de oameni care pot să reprezinte cetăţenii, şi nu "clanurile de partid".

"Ceea ce se întâmplă în acest moment cu listele de la PSD şi PNL e mai degrabă o afacere de clan. Şi-au luat bilete de vacanţă, la Bruxelles", a adăugat Cristian Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 2014
codrin stefanescu & ghise
Hienele la atac
HOTILOR din USL si din toate partidele…PSD..PDL..PNL..PC..UDMR…etc… care stiu cat au furat si ca acum de cand justitia functioneaza le vine randul la dreapta judecata si pedeapsa pe masura hotiilor…nu mai au rabdare si au trecut la demolarea institutiilor de drept ale unui stat membru al UE. Distrug democratia…Distrug tara…Darama si calca totul in picioare ca niste disperati uitand ca cei care vor suporta toate nenorocirile facute de acesti inculpati penali vor fi tocmai cei pe care incearca sa-i prosteasca ca sa le legifereze Hotiile si nimicniciile facute. Trebuiesc imediat opriti si bagati in camasa de forta… nebunii.. hoti parlamentari, manati de ura lui voiculescu!!! Asta-i pericolul nr.1!!! Asta, cu toate instrumentele mafiote pe care le are la dispozitie in a darama STATUL de drept: Trusturi de presa si Tv care mint si manipuleaza! TERORISM si acte teroriste facute in vazul lumii astea-s antena 3 si Romania tv! Asa ceva in lumea civilizata nu este permis si este aspru pedepsit!!


Pana nu priponeste LEGEA cotoiul FELIX…liniste si pace n-o sa fie niciodata-n tara Romaneasca!!! Voiculescu si pseudojurnalistii de la antena 3, plus toti penalii care fac poteca la haznalele lui felix, in frunte cu PM ponta, ne ingroapa de vii pe toti! Nu poti sa te faci ca nu vezi ce minciuni, dezinformari si manipulari penale se fac din celulele teoriste antena 3 si Romania tv ale lui voiculescu si ghita. Atac la securitatea nationala, daramarea statului de drept si a democratiei trebuie sa fie pedepsite promt de LEGE))))) OPRITI TEROAREA NATIONALA!!!! Opriti si lichidati celulele teroriste ale lui voiculescu!!!! LEGEA STATULUI ROMAN TREBUIE URGENT APLICATA! Atacul la siguranta nationala NU este permisa in nicio tara democratic a UE. Noi in ce tara suntem de perimitem asemenea acte teroriste facute de o grupare a celui mai mare inculpat penal care a strans in jurul lui toti HOTII!!!! FELIX VOICULESCU!!!!!


Asta-i cancerul care ne omoara! Voicul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ