Declaraţia Elenei Băsescu prin care îl atacă public pe Stolojan: Reprezintă trecutul comunist al ţării

| 12 apr, 2014

Elena Băsescu afirmă că PDL a devenit un partid anti-Băsescu întrucât pe lista acestuia se află pe locurile eligibile "numai cei care l-au atacat public pe preşedinte" şi că Theodor Stolojan "a ales să îşi termine urât cariera politică" şi reprezintă, în PE "trecutul comunist al ţării".

Europarlamentarul Elena Băsescu a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, în faţa a peste 100 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Mişcarea Populară, că PDL "a devenit un partid anti-Băsescu", iar PMP este "singura forţă politică care va continua proiectul de reformă şi modernizare" început şi consolidat de tatăl său.

"Eu consider că PMP este singura forţă politică care va continua proiectul de reformă şi modernizare început şi consolidat de tatăl meu. De altfel, declaraţiile agresive de ieri ale domnului Stolojan şi atacul dânsului la preşedintele României nu fac decât să demonstreze că PDL a devenit un partid anti-Băsescu. Au reuşit să obţină un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe preşedintele Băsescu", a spus Elena Băsescu.

Ea a susţinut că Theodor Stolojan "a ales să îşi termine cariera politică urât", deranjat de cei de la PMP, în loc să fie deranjat de corupţia guvernării şi că, alături de ceilalţi colegi de pe lista PDL, Stolojan "reprezintă în PE trecutul comunist al ţării".

"Se arată deranjat de noi, cei de la PMP, care nu facem altceva decât să continuăm proiectele preşedintelui Băsescu şi să ne asumăm lupta împotriva corupţiei. În schimb, nu se arată deranjat de corupţia care caracterizează actuala guvernare. Vă propun să nu îl mai deranjăm şi să-l uităm în PE, acolo unde, alături de ceilalţi colegi de pe lista PDL, reprezintă trecutul comunist al ţării. (...) PMP reprezintă viitorul politic al ţării, de aceea îi îndemn pe cei care îl susţin pe tatăl meu şi cei care m-au votat să pună ştampila pe lista PMP", a declarat aceasta.

Elena Băsescu a susţinut că europenii văd o ţară care poate progresa, "dar este ţinută în loc de politicieni corupţi care o împiedică să se dezvolte" şi că România este la răscruce şi trebuie să aleagă "între drumul înainte, care este reprezentat de lupta împotriva corupţiei şi drumul înapoi, reprezentat de întoarcerea partidului-stat, care este oferta lui Victor Ponta".

"Pentru ca statul de drept şi instituţiile sale să nu mai fie atacate (...) este necesar ca toate boabele de mazăre să fie înlăturate din politică prin voturile cetăţenilor", a adăugat Elena Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ