Predoiu: Este clară posibilitatea de dialog din partea UNPR şi se conturează şi din partea PSD

| 06 aug, 13:30

Prim vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV că salută declaraţia făcută de preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, după ce a lansat un apel de consultare cu partidele politice pe tema codului fiscal.

"Doresc să salut declaraţia preşedintelui UNPR. Există în acest moment două iniţiative de dialog. Prima a fost lansată de PNL prin vocea preşedintelui şi cea de-a doua a venit astăzi, este foarte bine, iau de bună şi declaraţia doamnei Birchall.", a spus Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai subliniat că: "Este clară disponibilitatea de dialog din partea UNPR, se conturează şi din partea PSD. Ieri Hunor a declarat că este bine să găsim o soluţie sustenabilă."

Gabriel Oprea a explicat că doar aşa se poate ajunge la cel mai bun rezultat în ceea ce priveşte noul Cod Fiscal.

"Partidele din România au declaşat o polemică privind o legea deja votată în Parlament şi retrimisă de preşedintele Klaus Iohannis: Noul Cod Fiscal", a spus ministrul Afacerile Interne.

Astfel, conform acestuia, votul Codului Fiscal în Parlament va avea loc la finele lunii august. "UNPR a decis să lanseze o invitaţie de dialog către toate partidele, înainte de vot", a continuat Gabriel Oprea, explicând că economia românească aşteaptă o decizie înţeleaptă privind Codul Fiscal.

"Vom aduce la aceeaşi masă toate partidele şi vom încerca să obţinem cel mai bun rezultate", a mai spus vicepremierul.

Gabriel Oprea a mai spus că de mâine UNPR va trimite tuturor partidelor politice o scrisoare prin care le invită la consultări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ