Predoiu: PDL reiterează solicitarea adresată Guvernului şi majorităţii USL privind pactul pe descentralizare

| 13 ian, 2014

PDL reiterează solicitarea adresată Guvernului Ponta şi majorităţii USL de a realiza un pact naţional pe tema descentralizării, a declarat prim-vicepreşedintele democrat-liberal Cătălin Predoiu luni, înainte de şedinţa BPN al partidului.

'Reiterăm solicitarea noastră către Guvernul Ponta şi către majoritatea USL de a organiza o masă rotundă, un pact naţional pe descentralizare la care să participe şi Opoziţia, şi societatea civilă şi structurile asociative ale autorităţilor locale. Numai în acest fel putem ajunge la o soluţie care să fie împărtăşită de către toate forţele politice şi cele din afara spectrului politic. Este important ca cetăţenii să ştie ce fel de descentralizare facem şi este important să fie de acord cu ea', a afirmat prim-vicepreşedintele PDL, conform Agerpres.

Curtea Constituţională a României a decis vineri cu unanimitate de voturi că este neconstituţională Legea descentralizării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ