Premierul Ponta a avut o întrevedere la Chișinău cu omologul său, Iurie Leancă

| 14 mar, 2014

Premierul Victor Ponta și omologul său moldovean, Iurie Leancă, au discutat vineri dimineață la Chișinău despre stadiul relațiilor bilaterale, aplicarea noilor reguli pentru cetățenii moldoveni de a călători fără vize din 25 mai și despre criza din Ucraina.

"Am vorbit despre ceea ce cred că e cel mai important obiectiv pentru Moldova — aplicarea noilor reguli pentru cetățenii moldoveni de a călători fără vize și voiam să fiu sigur că toate procedurile se fac la timp, astfel încât din 25 mai cetățenii moldoveni să circule fără vize în Europa", a spus Ponta, după o întrevedere de circa 40 de minute cu Iurie Leancă, pe aeroportul din Chișinău, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta a făcut vineri o escală la Chișinău în drum spre Georgia unde are programată o vizită oficială de două zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ