Ponta, după meciul de rugby Georgia-România: A fost rău pentru că am pierdut

| 15 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul meciului de rugby dintre echipele Georgiei și României, că speră că anul viitor să înmâneze cupa Antim Ivireanul echipei României.

Întrebat cum a fost meciul, premierul a replicat: "A fost rău pentru că am pierdut. Anul viitor sper să o înmânez (cupa — n.r.) echipei României".

Cu jumătate de oră înainte de începerea meciului, premierul s-a aflat în vestiarul jucătorilor români pentru a-i încuraja.

Naționala de rugby a României a fost învinsă de Georgia cu scorul de 22-9 (16-9), sâmbătă, la Tbilisi, astfel că echipa gazdă a câștigat Cupa Europeană a Națiunilor, ediția 2013-2014.

Georgienii au fost mai buni și s-au impus meritat, adjudecându-și și trofeul ''Antim Ivireanul'', care răsplătește învingătoarea dintre ''Stejari'' și ''Lelos'', sub privirile a 25.000 de spectatori prezenți pe stadionul ''Mikheil Meskhi'', printre care s-au aflat și premierul României, Victor Ponta, și ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

Tag-uri: rugby, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ