Premierul Ponta, la sfinţirea bisericii greco-catolice "Buna Vestire" din Bistriţa

| 12 oct, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aflat duminică în mijlocul comunităţii greco-catolice din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu ocazia sfinţirii bisericii ce poartă hramul "Buna Vestire" din municipiul Bistriţa.

Ceremonia religioasă a fost condusă de episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu, şi de episcopul Eparhiei de Lugoj, Alexandru Mesian.

La eveniment au mai luat parte prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, precum şi deputaţii şi senatorii de Bistriţa-Năsăud şi reprezentanţi ai altor culte religioase.

Sfinţirea bisericii greco-catolice "Buna Vestire" a avut loc la 20 de ani după începerea lucrărilor de construcţie a lăcaşului de cult şi cu această ocazie au fost primite de la Ordinul Franciscan din Padova, Italia, moaştele Sfântului Anton, urmând ca un fragment de os să rămână permanent în incinta bisericii.

Premierul Victor Ponta va mai vizita duminică fabrica româno-germană de cablaje auto Leoni Bistriţa şi va inaugura noul sediul local al Registrului Auto Român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ