Firea anunţă care sunt priorităţile în programul lui Victor Ponta pentru România

| 12 oct, 2014

Atragerea investitorilor şi crearea de noi locuri de muncă sunt priorităţi în programul lui Victor Ponta pentru România, afirmă vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, purtător de cuvânt al campaniei pentru alegerile prezidenţiale a lui Ponta.

"Victor Ponta este singurul candidat la funcţia de preşedinte al României implicat în atragerea de noi investitori şi care luptă pentru crearea de noi locuri de muncă. În timp ce alţi candidaţi vin doar cu vorbe în faţa electoratului, Victor Ponta demonstrează în fiecare zi că promovarea economiei româneşti şi a mediului nostru de afaceri este o prioritate în programul său pentru România următorilor ani", susţine Firea, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de PSD.

Ea arată că mesajul cu care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR PC la prezidenţiale, vine în faţa românilor este "creştere, nu austeritate".

"Dacă suntem suficient de încrezători în forţele noastre, atunci vom reuşi să transformăm România într-un teren fertil pentru mulţi alţi investitori, vom crea şi mai multe locuri de muncă şi vom ajuta economia să crească în continuare", mai susţine Firea, conform sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Fireo, lasa-ne si tu!
Fireo, lasa-ne si tu! Dar lasa-ne si tu Poanta! Ne-am saturat de comunisti, de tot ce se intampla in tara asta... Gata PSD! Jos cu voi si cu proasta voastra guvernare cu tot!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ