Preşedintele Traian Băsescu afirmă că Uniunea Social Liberală şi-a făcut 'un inamic' din el

| 17 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că Uniunea Social Liberală şi-a făcut 'un inamic' din el, subliniind că după ce îşi va încheia mandatul, în decembrie, cei de la USL vor rămâne fără obiectiv.

'Le-aş dori (celor de la USL- n.r.) să fi făcut pentru România cât am făcut eu, dar deocamdată doar distrug. Le-aş dori mult să poată spună când îşi termină mandatul că au făcut cât am făcut eu pentru România. Şi-au făcut un inamic din Băsescu, este în regulă, numai că inamicul pleacă. Care le mai este obiectivul?', a spus Băsescu, luni, la B1 TV.

În context, şeful statului a subliniat că în PNL sunt foarte mulţi membri de stânga.

'Uitaţi-vă, aduceţi-vă aminte cum a distrus Tăriceanu echilibrele macro-economice de dragul PSD, ca să stea la Putere. Tăriceanu şi acum va striga 'vreau cu PSD, vreau să rămân acolo'. Tăriceanu este, deci, un om de stânga, în mod categoric, oricât îl etichetează unii, după papion, ca fiind de dreapta. Stroe e de stânga, Ionescu Quintus este de stânga, îl ştiu din vremea Convenţiei, el oricând s-ar fi pupat pe gură cu Iliescu decât cu Roman', a adăugat Băsescu.

Tag-uri: PNL, psd, traian basescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ