Crin Antonescu: Traian Băsescu este inamicul democrației

| 17 feb, 2014

Crin Antonescu a declarat luni că Traian Băsescu „a fost şi este inamicul” liberalilor și al democrației ți că a acţionat împotriva separării puterilor în stat.

Crin Antonescu a declarat luni că Traian Băsescu „a fost şi este inamicul” liberalilor, motivând că şeful statului a acţionat în repetate rânduri împotriva democraţiei.

Traian Băsescu a devenit şi este inamicul PNL, este pentru că a devenit şi a acţionat în repetate rânduri pe parcursul mandatelor sale ca inamic al democraţiei. Acesta este motivul şi atâta vreme cât Traian Băsescu în repetate rânduri - nu le inventariez aici - a acţionat împotriva principiilor democratice, a acţionat împotriva separării puterilor în stat, a acţionat într-un mod demagogic şi populist care a afectat grav funcţionarea instituţiilor politice din România pentru PNL a fost şi va rămâne un inamic”, a spus Antonescu, la Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 2014
aladecaretiazismatasateferesti
genial...
ai copiat un text mic si ala cu greseli.....
"democrației ți că a acţionat"
ti in loc de si..
intr-adevar,fiind un articol-fluviu,nu e timp de corecturi...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ