Băsescu: Antonescu a înţeles că cel mai mare risc este să te dai pe mâna unui om corupt

| 17 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a înţeles că cel mai mare risc este să te dai pe mâna unui om corupt, a declarat, luni, preşedintele Traian Băsescu.

'Crin Antonescu a înţeles un lucru, pe care eu l-am înţeles acum vreo 12 ani, dar a început să îl înţeleagă şi el anul acesta, se pare, că cel mai mare risc este să te dai pe mâna unui om corupt, deţinător de mijloace mass-media. Aduceţi-vă aminte că am făcut campania 2009 cu toate trusturile de presă împotriva mea. (...) Eu nu am acceptat compromisul cu oameni ca Voiculescu, ca Vîntu, ca Patriciu chiar. (...) Voiculescu este şi un turnător de frunte şi este stăpânul lui Victor Viorel Ponta. Un om slab, care şi-a atribuit titluri prin fraudă, prin plagiat, cum este Ponta, a căzut lesne în plasa acestui Voiculescu. Din păcate pentru el şi din păcate pentru România, pentru că omul acesta este prim-ministrul Guvernului României', a spus Băsescu, la postul B1 TV.

Şeful statului a respins speculaţiile potrivit cărora s-ar afla 'în spatele strategiei' lui Crin Antonescu.

'Dacă aţi observat, ei alternează, când Ponta îl acuză pe Crin Antonescu de colaboraţionism cu mine, când Crin Antonescu îl acuză pe Ponta, având şi baza acelui acord de cooperare instituţională. Realitatea este că amândoi sunt toxici pentru România. Eu pot avea în atenţie atitudinile sau acţiunea politică a unuia sau altuia. Sigur, premierul fiind şi şeful Executivului îl am mai des în atenţie, iar Crin Antonescu atunci când se odihneşte nu mă stimulează la nicio luare de poziţie', susţine Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ