Primul interviu al viitoarei purtătoare de cuvânt de la Cotroceni: Mă duc pentru colegii mei din presă

| 08 dec, 2014
Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC şi scriitoare, a subliniat că "nu mă duc la Cotroceni atât pentru Președinte care nu are neapărat nevoie de mine ca să fie un președinte bun, dar mă duc pentru colegii mei din presă".
Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC şi scriitoare, va fi purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, iar după ce informaţia a fost publică în această dimineaţă, jurnalistul Teodor Tiţă i-a luat un scurt interviu viitoarei purtătoare de cuvânt de la Cotroceni.

"A fost ideea preşedintelui? Cum te-a convins?

Da, a fost ideea președintelui și nu a trebuit să mă convingă în niciun fel. Este un om în care am avut încredere de la început, pe care îl admir și, când mi-a dat termen de gândire o săptămână, îndoielile mele erau legate de mine, nu de el.

Citeşte şi: Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC, va fi purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis

Îl cunoşteai pe preşedinte de mai multă vreme?

L-am cunoscut pe Președinte acum o săptămână, când m-a chemat la sediul PNL, să-mi propună să-i devin purtător de cuvânt.

Purtătorii de cuvânt ai preşedintelui au fost în ultimii ani prezenţe mai degrabă discrete. Cum va fi purtătoarea de cuvânt Tatiana Niculescu-Bran?

Pentru mine, instituția purtătorului de cuvânt e mai puțin o funcție, cât o meserie și sper s-o fac bine. Nu mă duc la Cotroceni atât pentru Președinte care nu are neapărat nevoie de mine ca să fie un președinte bun, dar mă duc pentru colegii mei din presă. Pe ei, a căror viață o cunosc foarte bine, aș vrea să-i ajut să aibă știri la timp, adevărate, și să se simtă respectați și prețuiți. Mi-ar plăcea să contribui cumva la restaurarea demnității presei și a jurnaliștilor"

Citiţi mai mult pe blogul lui Teodor Tiţă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ