PRO TV, într-o situație DE NECREZUT!

| 14 aug, 2014

Pro TV SA trebuie sa plateasca aproape jumatate de milion de lei catre 13 fosti angajati, dupa ce acestia au dat in judecata si au castigat procesul la Tribunalul Bucuresti.

Fostii angajati au depus 13 cereri de executare silita in data de 8 august, pentru a recupera datorii salariale, scrie Pagina de Media.


Suma totala pe care compania trebuie sa o plateasca celor 13 este de peste 470.000 de lei, respectiv 107.000 de euro. Cea mai mica suma este de peste 24.300 de lei, iar cea mai mare de peste 48.000 de lei.

 

CITEȘTE ȘI: Anunțul de ultimă oră al lui Adrian Sârbu despre Gândul: Lucrăm la asta! VIDEO


Potrivit Tribunalului Bucuresti, sumele respective reprezinta sporuri pentru orele suplimentare si pentru munca prestata in timpul noptii, in perioada decembrie 2008 - octombrie 2011.

De asemenea, foste angajate ale departamentului de PR al Pro Tv, care au fost disponibilizate brusc in luna mai, au decis sa dea in judecata postul de televiziune. Astfel, noua foste salariate ale Pro Tv au dat in judecata postul de televiziune, alaturi de firmele Business Personal Company si Filmlance Agency 2000, prin care au fost angajate, la sfarsitul lunii iunie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
VIOREL
DECÂT SĂ-L SPONSORIZEZE PE BĂSESCU MAI BINE SĂ-SI DEA DATORIILE CĂTRE FOŞTII ANGAJAŢI ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ