Prodecanul Facultăţii de Mediciă şi Farmacie Oradea, prins luând mită, a fost reţinut

| 27 iun, 2014

Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, Constantin Romanul, prins în flagrant luând mită de la două studente pentru a le ajuta să promoveze examenele, a fost reţinut, joi seară, de către procurori.

Constantin Romanul va fi prezentat, vineri, magistraţilor Tribunalului Bihor pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său.

Prodecanul FMF Oradea a fost prins în flagrant, în urmă cu o zi, în timp ce lua mită de la două studente, pentru a le ajuta să promoveze examenele.

Potrivit Parchetului instanţei supreme, Adrian Constantin Romanul a fost prins la cabinetul din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde lucrează ca medic al Secţiei Oro-Maxilo-Facială - Compartimentul ORL.

Flagrantul a fost realizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul IPJ Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Potrivit PICCJ, medicul, care este şi profesor la Facultatea de Medicină a Universităţii Oradea, urma să le faciliteze celor două studente promovarea examenelor la disciplinele la care este titular.

La percheziţia făcută după flagrant au fost găsite şi ridicate importante sume de bani şi documente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ