Profeţia care ÎNGROZEŞTE lumea! Al treilea război mondial va porni de la graniţele ROMÂNIEI

| 26 oct, 2014

Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins ca in acest an va incepe cea de-a treia conflagratie mondiala si a prezis acest dezastru inca de acum 10 ani.

2014 este anul in care lumea se va confrunta cu cel de-al treilea razboi mondial! Este profetia cutremuratoare facuta de mai multi prezicatori. Mai mult, un celebru astrolog rus spune ca a treia conflagratie mondiala va porni de la granitele Romaniei, din Ucraina vecina.

Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins ca in acest an va incepe cea de-a treia conflagratie mondiala si a prezis acest dezastru inca de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criza din Ucraina, departe de a se fi sfarsit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Ţara se va rupe in trei, iar doua regiuni vor fi alipite Rusiei, conform esoterism.ro.

Profetiile sale au legatura cu marele poet si prozator Mihail Lermontov, de la a carui moarte se implinesc 200 de ani in 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede ca nu intamplator Lermontov a scris poemul Demonul.

Citeşte şi: Profeţia preotului Justin Pârvu: Mai aveţi o lună de linişte! Urmează URGIA

În anii in care s-a celebrat nasterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a nascut in 1814, iar o suta de ani mai tarziu s-a declansat Primul Razboi Mondial. A murit in 1841, intr-un duel. Dupa exact o suta de ani, Rusia era atacata de Germania.

Profetiile sale sunt luate in serios, pentru ca multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destramarea URSS si venirea lui Putin la putere, dar si apusul dictaturii lui Fidel Castro.

Citeşte şI: Nostradamus: Al treilea război mondial va începe când “Cămila” va bea apă din Dunăre

Profetul rus nu se opreste aici. Globa spune ca presedintele Obama va fi asasinat, sistemul politic si cel economic se vor schimba, iar aproape fiecare tara va fi condusa pana in 2020 de o femeie.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 2014
gabi
cistig garantat
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
26 oct, 2014
Larisa
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ