Profeţia lui Silviu Brucan despre Klaus Iohannis

| 25 noi, 2014

Ioan T. Morar relatează pe blogul personal ce reacţie a avut celebrul Silviu Brucan când Klaus Iohannis a câştigat primul mandat de primar în Sibiu.

"În anul 2000 aveam o emisiune la ProTv, Profeții despre trecut, (titlul emisiunii îmi aparține și sînt detul de mîndru de el) cu Silviu Brucan. Poate unii dintre Dvs. își amintesc. În momentul în care eu am făcut alte emisiuni în trust, Silviu Brucan a fost preluat de Lucian Mândruță. Era duminica după alegerile locale din 2000. Discutam despre incredibila alegere a lui Klaus Iohannis, aproape un necunoscut, neamț, ca primar al Sibiului, în contextul în care Sibiul mai avea cel mult 10 la sută nemți. Silviu Brucan era entuziasmat, i-a dat un zece pentru chestia asta (un punct al emisiunii erau notele date politicienilor). L-am întrebat atunci pe Brucan:

-Credeți că vom ajunge în ziua în care românii vor alege un neamț ca președinte?, notează Morar.

Moș Brucan mi-a răspuns, cu zîmbetul lui galben de reptilă înțeleaptă: HA HA HA HA! ceea ce însemna că niciodată.

Citeşte şi:  Moise Guran DESFIINŢEAZĂ cartea lui Iohannis: Este o carte de propagandă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

29 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
Delia
Cele mai sigure oferte de lucru!
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
27 noi, 2014
Margareta Covete
cautam oameni seriosi
Se lucreaza part-time.
Este vorba de o Franciza Alternativa
Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail.
Contract legal oferit din start!
Am expediat si primele castiguri!
Minim 18 ani.
Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" si adresa de mail
la adresa de email : [email protected]
27 noi, 2014
meluta
loc de munca
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
26 noi, 2014
Adrian
Are dreptate Brucan.
Pentru ca asta nu este neamt. Minte, fura, deci este un roman deghizat in neamt.
Nu are nimic nemtesc in el. Am mai vazut nemti din astia. Nemtii adevarati au plecat in germania in anii 70.
26 noi, 2014
Iulian Males
Esti un mare PROSTamol.
Atat.
26 noi, 2014
Radu
@dreptate Brucan
ce vb mai comunistule! Pe timpul alegerilor il faceai strain pe Iohannis si ca votezi ponta "romanul"! Acuma dupa ce ponta a pierdut alelegerile, Iohannis a devenit pentru tine roman! Laaaba trista psd-ista! ;-)))
26 noi, 2014
FLORIN
iohanis trebuie sa fie radical
26 noi, 2014
FLORIN
IOHANIS
iohanis trebuie sa fie radical
28 noi, 2014
johnny
Ma da prost mai esti! Neamtul e neamt, nu adevarat si neadevarat.
Cel mai hot neamt e mai cinstit decat toti parlamentarii Romaniei la un loc.
Guvernantii in frunte cu Ponta sunt si mai hoti si mincinosi. Se preocupa tot timpul cum sa-si mentina puterea si sa-si sporeasca averile prin emiterea unor legi si decrete care sa lucreze numai in favoarea lor, ca de, ei sunt zeii moderni care se situeaza deasupra legilor si oamenilor de rand. Ei sunt demnitari fara demnitate.
26 noi, 2014
Ioan
Domnule Brucan . Poti sa-ti profetesti finalul?
26 noi, 2014
Dubyn
)racolul din Damaroaia e mort demult
Domnule, Brucan e mort cam de multisor. Si nu si-a profetit finalul ca nu era nimic de profetit acolo. Stia ce boli il apasa. Oricum, cu Iohannis "oracolul" a dat-n bara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ