Programul Camerei Deputaților a fost modificat pentru ca deputații să meargă la Sfânta Parascheva

| 12 oct, 16:35

Programul Camerei Deputaților a fost modificat pentru săptămâna aceasta, pentru ca deputații să meargă la sărbătoarea Sfintei Parascheva din Iași.

Secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, a anunțat că miercuri, 14 octombrie, vor avea loc doar comisiile parlamentare care au fost deja înscrise în ordinea de zi. Deputații vor veni la muncă în măsura în care se poate, a spus Mircovici.

El a declarat că au existat mai multe solicitări din partea deputaților pentru a merge la sărbătoarea Sfintei Parascheva din Iași.

Citeste si: Sfânta Parascheva: Ce NU e bine să faci pe 14 octombrie dacă vrei să îţi meargă bine

De obicei, ședința de plen și votul final din Cameră sunt programate în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni. Însă, programul a fost modificat pentru această săptămână, iar votul final se va da marți începând cu ora 15:00.

Pentru ziua de miercuri sunt înscrise în ordinea de zi patru ședințe ale comisiilor parlamentare din Camera Deputaților, în vreme ce activitatea a 12 comisii se va desfășura marți, în aceeași zi cu votul final.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ