PSD și PMP se bat în tineri

| 08 mai, 2014

Ca partid proaspăt intrat pe scena politică dâmbovițeană, PMP se străduie printre altele să ne convingă că ar reprezenta o formațiune în pas cu aspirațiile tinerilor României și care, pe cale de consecință, se bucură de un sprijin ridicat în rândul acestora.

Nu mai departe de acum câteva săptămâni, Traian Băsescu povestea într-una dintre multiplele sale apariții televizate cum, dincolo de cei câțiva politicieni consacrați care au intrat în PMP, partidul ar fi un adevărat magnet pentru tinerii valoroși ai României, în căutare de o alternativă. Și, la fel ca în atâtea alte ocazii, partidul s-a grăbit să confirme spusele președintelui, promovând cu surse și trâmbițe ultima sa achiziție ”de marcă”, nimeni alta decât fosta Miss World România 2003, creatoarea de modă Patricia Filomena Chifor.

Fără îndoială, dorința popularilor de a bate tare toba în târg cu adeziunea la PMP a Patriciei Filomena Chifor a avut legătură și cu faptul că, zilele trecute, PSD a anunțat la rândul său o adeziune demnă de remarcat, aceea a lui Cezar Ouatu, reprezentantul din 2013 al României la concursul Eurovision. Acesta a semnat miercuri adeziunea la PSD Prahova, precizând că intrarea sa în partid este o continuare firească a adeziunii sale la principiile social-democrației. „Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, şi nici dintr-un punct de vedere strategic, interesat sau oportunistic. Principiile social-democrate, pe care le-am observat de-a lungul timpului, m-au făcut să mă asociez şi să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician în primul rând. (...) Nu este o alegere pripită. Şi, repet, este o mişcare dezinteresată, cred efectiv în spiritul social-democrat“, a spus Cezar Ouatu cu acest prilej.

Reîntorcându-ne acum la Patricia Filomena Chifor, să comparăm această declarație cu modul în care și-a motivat fosta Miss România intrarea în PMP. „N-am avut absolut nimic de-a face cu politica până acum. A fost o chestie de moment... Laura Bota (n.r. – președintele PMP Satu Mare și candidat la parțiale în colegiul 2), din Satu Mare, m-a impresionat foarte tare şi, ca să o susţin pe ea, am intrat şi eu în acest partid”, a declarat Chifor într-un interviu acordat ziarului Ring. Așadar nimic despre adeziunea la ideologia partidului sau alte asemenea rațiuni, ca în cazul lui Cezar Ouatu.

Creatoarea de modă a confundat pur și simplu PMP cu o instituție de socializare și a venit să își susțină prietena. Iar aceasta, la rândul ei, s-a grăbit să îi ofere o șansă de promovare. Așa încât la Sâmbra Oilor, i-a oferit oportunitatea tinerei creatoare să își expună creațiile pe cel mai faimos model al partidului, Elena Udrea, care s-a grăbit să se fotografieze cu un sacou designed by Chifor.

Comparația între cazul lui Chifor și al lui Cezar Ouatu este așadar net defavorabilă PMP, demonstrând încă o dată că formațiunea lui Tomac nu este altceva decât o oaste de strânsură în jurul Elenei Udrea și a lui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 2014
Sultanescu Magnificu
Cezar Ouatu şi-a propus să renunţe la locurile cu palmieri şi să meargă în Grecia, la Muntele Athos. Înainte să pornească în pelerinaj, cântăreţul şi-a lăsat barba să crească.

“Aş vrea să mă duc două săptămâni pe Muntele Athos pentru purificare spirituală. Să stau acolo printre călugari, pustnic. Este prima oară. Ideea este că vreau să ajung să mă purific spiritual, să le dau cadou primul meu album pop opera călugărilor, album care are un efect terapeutic, meloterapie.”, a mărturisit cântăreţul.
apoi s-a razgandit...
pe baza altchimiei,s-a inscris in PSD
si evident,fiind in PSD,avand masterat in muzica este mai destept decat cea de la PMP
in plus,mananca bio,fiindca il cheama OUATU
O fi oare,de la Cornu?

Cezar Ouatu a mai spus că acesta este primul album pop opera realizat cu un contratenor din România, iar el speră că melodiile lui vor răsuna şi la Muntele Athos.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ