Vizita Elenei Udrea la Nana s-a lăsat cu dosar penal

| 08 mai, 2014

Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai PMP, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

Update. "Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana NU este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti.
Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz şi să-l soluţioneze într-un timp cât mai scurt, pentru că o astfel de agresiune nu trebuie să rămână nesancţionată. Declaraţiile iresponsabile ale Premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori", scrie Elena Udrea pe pagina de Facebook.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, citat de Mediafax.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a PMP.

Reprezentanţii IPJ Călăraşi au precizat că, din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat "F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana".

Surse apropiate anchetei au precizat că agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana.


Femeia agresată nu a depus până acum plângere la Poliţie.

În această cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei, a precizat IPJ Călăraşi.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că joi vor fi chemaţi la audieri la poliţie agresorul şi femeia care ar fi fost lovită.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, susţinând că femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.

Tag-uri: elena udrea, Nana, pdl, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ