Jurnal de campanie – Sânziana Buruiană pierde lupta cu Elena Udrea pentru Partidul Fotomodelelor

| 08 mai, 2014

La fiecare două propoziții spuse de reprezentații PMP, cea de-a treia este legată de cât de deschis este partidul lor și de faptul că, chipurile, doar popularii reprezintă schimbarea reală în politica din România.

În frunte cu Elena Udrea, membrii partidului de bunzunar în al cărui tricou face modelling inclusiv președintele Traian Băsescu, repetă mesajul de mai sus ca pe o litanie obsedantă, dar lipsită de substanță.

De fapt, modellingul pare să fie activitatea de bază și a celor trei doamne și domnișoare care sunt vârful de lance al filialei PMP Satu Mare și care, în weekend, au putut fi văzute defilând, la propriu, în dreapta Elenei Udrea. În ordinea funcțiilor, prima este chiar preşedintele Partidului PMP Satu Mare, dr. Laura Bota, în prezent candidată la alegerile parlamentare parţiale. Anul trecut, soțul său, comisarul IPJ Satu Mare, Adrian Bota, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mită într-un dosar privind achiziționarea ilegală a unor cabinete medicale. Doar că și doamna Bota a fost inculpată în acest dosar pentru fals și uz de fals.

În schimb ea reprezintă un model pentru cea de-a doua grație de la PMP Satu Mare, fosta Miss România Patricia F. Chifor, devenită între timp creatoare de modă și, mai nou, membru PMP. Într-un interviu acordat ziarului Ring, fostul model a recunoscut că nu are nimic de-a face cu politica, dar că “mentalitatea oamenilor şi a tineretului, perspectiva… deci trebuie cumva să se facă ceva ca să se schimbe puţin mentalitatea oamenilor şi perspectiva lucrurilor, pentru că foarte, foarte mult s-a denaturat totul în România”. Splendid, nu am ce zice, o exprimare cât se poate de trendy, la fel ca și partidul din care domnișoara face acum parte.

În fine, grupul nu putea fi complet fără Daiana Feher, o tânără starletă care în luna ianuarie a sunat la 112 pentru a se plânge că i s-a rupt tocul de la un pantof. Câteva zile mai târziu polițiștii care au amendat-o pentru apel abuziv la numărul unic de urgență au fost acuzați pe nedrept că i-ar fi furat portmoneulul.

Privindu-le împreună, cele trei mi-au amintit de o inițiativă făcută la mișto acum câțiva ani și intitulată Partidul Fotomodelor, care propunea în “manifestul” său proiecte precum “investirea unor sume considerabile de bani în "tunarea" unor membre de partid care să fie trimise apoi în runde de negocieri cu reprezentanții FMI; în acest mod vom obține scutiri de plată și chiar grațieri”. De fapt, dacă ne uităm pe programul PMP-ului, putem vedea că propunerea fotomodelelor era mai viabilă decât ce visează micuții populari patronați de Traian Băsescu.

Revenind însă la Elena Udrea și la comandoul de starlete din jurul său, dacă fosta nevastă a lui Dorin Cocoș aflată acum la a doua tinerețe vrea să schimbe România cu ajutorul domnițelor care au luat-o drept model, atunci viitorul sună rău. Dacă asta este noua clasă politică promovată de PMP în timp ce tinerii și tinerele care ar putea schimba ceva în politica românească continuă să fie dați la o parte, atunci ar cam trebui să ne facem toți băgăjelele și să emigrăm.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ