Băsescu, despre o eventuală suspendare: Nu cred că e posibilă, dar nu mă tem

| 08 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi seară, la B1 TV, referindu-se la o eventuală suspendare, că nu consideră că este posibilă, însă nu se teme.

'Eu cred că nu este posibilă, dar de temut nu mă tem. Atunci când ai luat foc cu vaporul, când îţi cădea în cap un val de 16 metri nu te poţi teme de nişte politruci. Nu am sentimentul de frică în ceea ce priveşte politica', a afirmat şeful statului.

Întrebat dacă are informaţii că adversarii săi politici pregătesc totuşi un astfel de scenariu, Traian Băsescu a spus că cel care îşi doreşte cel mai mult acest lucru este Dan Voiculescu.

'Ei gândesc, cel mai tare şi-ar dori turnătorul Voiculescu, cel condamnat la cinci ani de închisoare în primă instanţă. El îşi dă seama că poate riscă o condamnare definitivă şi atunci trebuie să vină un subordonat de-al lui la Cotroceni ca să-l graţieze. Ponta este un subordonat al lui Voiculescu', a spus şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 2014
gigi
Ce zambet pacalitor are sau prea dur cand e serios, pai daca unii asa conducator isi vor , comercianti materialisti hapsani ce isi asigura o avere pana la a 7-a generatie, lupta pt putere nu pt interesul tuturora .
09 mai, 2014
PEDAGOGUL
LA JILAVA CU BASESCU
Locul acestui infractor de la Cotroceni este la Jilava.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ