Băsescu despre foştii şefi ai ICR: În numele statului, le cer scuze pentru jignirile aduse de prim-ministru

| 08 mai, 2014

Traian Băsescu a declarat joi că îşi cere scuze în numele statului pentru acuzaţiile pe care le-a primit fosta conducere a Institutului Cultural Român (ICR) de la premierul Victor Ponta.

Traian Băsescu a declarat joi că îşi cere scuze în numele statului pentru acuzaţiile pe care le-a primit fosta conducere a Institutului Cultural Român (ICR) de la premierul Victor Ponta şi că va fi un sprijin pentru oricine încearcă să-şi recâştige dreptatea în instanţă pe acuzaţiile 'mincinoase' ale premierului.

'În numele statului, pentru că sunt nişte oameni de valoare, le cer şi scuze pentru jignirile aduse de prim-ministru', a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni, arătând că le mulţumeşte lui Horia Roman Papapievici, Tania Radu, Dan Croitoru şi lui Mircea Mihăieş pentru calitatea muncii pe care au desfăşurat-o la conducerea ICR.

Şeful statului consideră că aceştia au ridicat ICR la un nivel pe care instituţia nu l-a atins niciodată până la momentul la care cei menţionaţi au condus-o.

El a mai spus că, în ceea ce priveşte acuzaţia de 'fascism' venită din partea prim-ministrului Victor Ponta, aceasta este un 'abuz inimaginabil pe care un om lipsit de scrupule putea să îl facă'.

'Astfel de etichete puse în mod gratuit arată un mod de gândire. La Victor Ponta tot ce nu înţelege este fascism. Iar această etichetare pusă de un prim-ministru al unui stat al UE şi NATO este cu atât mai grav. Cu certitudine voi fi un sprijin pentru oricine încearcă să-şi recâştige dreptatea în instanţă pe acuzaţiile mincinoase ale premierului', a spus şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ