Băsescu: Ponta mi-a cerut să îi fiu naş. Şi-a lăsat soţia însărcinată pentru fiica unui lider PSD

| 08 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că premierul Victor Ponta are un caracter găunos, pentru că şi-a lăsat soţia însărcinată în 6 luni pentru a se căsători cu fiica unui lider PSD, menţionând, pe de altă parte, legat de moartea procurorului Cristian Panait, că este "un dosar închis forţat".

Preşedintele a spus, la B1TV, că ceea ce nu şi-a imaginat la Victor Ponta a fost "dimensiunea găoşeniei, cât de găunos este".

Băsescu a relatat, răspunzând unei întrebări, că actualul premierul obişnuia să vină la el "ca un pisicuţ": "Să mă întrebe dacă poate să candideze la Primăria Capitalei, dacă nu mă înşel foarte tare şi dacă aş vrea să îi fiu naş. Era un pisicuţ (..) Pur şi simplu s-a cerut să vorbească cu mine şi l-am primit, eram parlamentar de opoziţie. Cum şi-a lăsat soţie însărcinată în şase luni ca să se însoare cu fiica unui prea puternic din PSD la el nu trebuie să ne mire, cum nu trebuie să ne mire şi modul în care s-a cam muşamalizat aventura lui şi relaţia lui cu Dumnezeu să îl ierte procurorul Panait".

Traian Băsescu a spus că bănuieşte că dosarul Panait este "închis forţat", mai ales că mătuşa procurorului a declarat că actualul premier este ultimul om care l-a văzut pe procuror în viaţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 2014
gica
Nu prea va cititi articolele anterioare....gogorita cu matusa si ponta e rasuflata ...un coleg a fost ultimul care l-a vazut si oricum procurorul panait avea comportarea bizara rau,de iradiat ...dar se mizeaza pe lipsa de informare si se mai castiga niste bani murdari....!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ