Dragnea: Antonescu şi Scutaru sunt doi mincinoşi. Ponta nu a ameninţat pe nimeni cu puşcăria

| 08 mai, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că liberalii Crin Antonescu şi George Scutaru sunt "doi oameni mincinoşi", el arătând că respinge categoric afirmaţiile acestora privind ameninţarea cu puşcăria a lui Scutaru de către premierul Victor Ponta.

"Sunt doi oameni mincinoşi, nu pot să spun altceva. Premierul Ponta nu a ameninţat niciodată şi nu va ameninţa niciodată pe nimeni cu puşcăria. Victor Ponta are cheile de la puşcărie? Cum poate să spună cineva că îl ameninţă sau că Victor Ponta ameninţă pe cineva cu puşcăria? De unde până unde are Victor Ponta atribuţii în sensul ăsta?", a replicat Dragnea, conform Mediafax.

El a arătat că "altcineva" a ameninţat de-a lungul anilor oameni politici, iar unele ameninţări chiar s-au pus în practică.

"Resping categoric această afirmaţie. Cred că sunt foarte puţine întâlniri, extrem de puţine întâlniri, la care eu nu am participat. Şi niciodată Victor Ponta nu a avut o asemenea atitudine nu numai faţă de Scutaru, faţă de nimeni. Nu are, nu poate să aibă asemenea atitudini", a susţinut Dragnea.

El a arătat că această dezvăluire făcută de liberalii Crin Antonescu şi George Scutaru reprezintă încă un gest disperat de a încerca să mai culeagă voturi.

"Dar, oricum, nu în felul ăsta pot să strângă voturi cei de la PNL. E păcat, eu sunt dezamăgit de această evoluţie a discursului celor de la PNL, şi nu numai eu sunt dezamăgit", a mai spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta l-ar fi ameninţat pe liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, George Scutaru, că îl ia cu duba, cearta dintre cei doi având loc la finalul unei dezbateri din Camera Deputaţilor care s-a ţinut în urmă cu peste o lună, după cum declară deputatul liberal.

George Scutaru susţine că premierul i-a spus "vezi că poate te luăm noi cu duba", după ce a făcut mai multe afirmaţii critice la adresa PSD la un miting electoral al PNL, dar că nu are cum să demonstreze că premierul l-a ameninţat.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, George Scutaru, a susţinut într-o declaraţie pentru "Gândul" că premierul l-a ameninţat în Parlament în şedinţa din 24 martie când i-a spus "vezi că poate te luăm noi cu duba".

"Pe 22 martie a fost la Brăila o lansare regională a europarlamentarilor PNL. Cu această ocazie am avut un discurs unde am afirmat printre altele că s-a trecut de la capitalismul de cumetrie din vremea lui Iliescu la social-democraţia de dubă acum pe vremea lui Victor Ponta şi că duba a devenit unitatea de măsură a eficienţei guvernării, mulţi baroni locali având probleme cu justiţia deoarece confundă bugetul ţării cu propriul buzunar", afirmă Scutaru că este declaraţia care l-a iritat pe premier.

La două zile după această declaraţie, la finalul dezbaterii din Camera Deputaţilor, unde s-a discutat despre reducerea CAS cu cinci puncte procentuale şi scutirea pe profitul reinvestit, premierul Ponta l-ar fi ameninţat pe Scutaru.

Reacţiua premierului


"Un singur comentariu o să fac. Nu mă pot încă obişnui cu faptul că domnul Antonescu merge la domnul Turcescu, eu sunt unul din cei 7,4 milioane de români care am votat în 2012 ca domnul Băsescu să fie demis şi atunci domnul Turcescu spunea că trebuie să fim în închisoare toţi cei 7,4 milioane. Nu mă pot obişnui cu domnul Antonescu schimbând locurile cu domnul Băsescu la Turcescu la emisiune şi folosind acelaşi limbaj", a fost replica lui Ponta la acuzele aduse de Crin Antonescu şi George Scutaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ