Crin Antonescu: Nici eu nu aş decora fosta conducere a ICR

| 08 mai, 2014

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi seară, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că dacă ar fi fost în locul preşedintelui Traian Băsescu nu ar fi propus spre decorare fosta conducere a Institutului Cultural Român (ICR).

Antonescu consideră, însă, că nu problema acestor decrete de decorare este importantă, ci faptul că preşedintele ţării şi premierul au o atitudine şi o comunicare publică inadecvate.

'Nu (i-aş decora - n.r.), dar nu are importanţă chestiunea asta. Important este că acest scandal, la acest nivel şi pe aceste teme - vorba Noricăi Nicolai, au ajuns să se certe şi pe tricouri, şi pe decoraţii - capătă un aspect comic. Ar trebui să înceteze, din punctul nostru de vedere. Acum, dacă dânşii vor să continue, să continue, nu putem să-i împiedicăm. Nu are importanţă cine pe cine a vrut să decoreze, eu vorbesc de atitudine în general şi de tipul de comunicare publică din posturile oficiale. Din punctul meu de vedere, nu (ar merita aceste decoraţii - n..r). Dar nu are niciun fel de importanţă acest lucru, nici nu ştiu toate persoanele. Sunt vreo două. Asta nu înseamnă că preşedintele nu are motive, pe care eu nu le văd acum, să le decoreze. Nu are importanţă dacă persoanele respective merită sau nu să fie decorate, în fond asta este o decizie pe care o iau sau nu o ia pe nişte argumente un preşedinte', a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a sosit, joi seara, la Bistriţa, unde a susţinut o conferinţă de presă, după care a participat la o întâlnire cu activul de partid. Acesta este însoţit de preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache.

Tag-uri: Crin Antonescu, ICR, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ