Băsescu: Opţiunea cea mai dragă a lui Ponta - să îl primească Putin. Sunt încercări pentru o vizită

| 08 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că opţiunea cea mai dragă a premierului Victor Ponta ar fi să facă o vizită şi să fie primit de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, el precizând că sunt nişte încercări de a se face o deplasare în Federaţia Rusă.

"Sunt convins că opţiunea lui cea mai dragă ar fi să facă o vizită şi să îl primească Putin", a spus preşedintele Băsescu, referindu-se la premierul Ponta.

Întrebat, la B1TV, dacă s-au demarat încercări în acest sens, Traian Băsescu a spus: "Sunt nişte încercări pentru a se face o vizită, nu îmi dau seama dacă are atâta minte încât să o şi facă, dacă i se va confirma. Bine ar fi să rămână în poziţia României, cel puţin cât voi fi eu preşedinte".

Preşedintele a mai arătat că premierul Ponta consideră că "se poate dacă mai ciupeşti puţin del China, puţin de la Rusia, puţin de la americani".

"Frate, când securitatea ta naţională este dependentă de americani, nu ai voie să joci în toate luntrile, poţi să te plimbi cu bărcuţa de cauciuc, să pui oameni cu epoleţi să te tragă în apa de 20 de centrimetri, dar cu securitatea naţională (..) nu ai voie să te joci", a mai spus Băsescu, potrivit Mediafax.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ