Udrea se apără în cazul bătrânei agresate: O manipulare de proporții

| 08 mai, 2014

Elena Udrea a vorbit, joi, despre cazul batranei agresate in timpul vizitei sale din comuna Nana, judetul Calarasi, care a dus la autosesizarea Politiei si deschiderea unui dosar penal.

Dupa ce presa a relatat ca femeia ar fi fost impinsa de un membru al Partidului Miscarea Populara, care o insotea pe Elena Udrea, deputatul a declarat ca informatia este falsa si ca este vorba, de fapt, despre "o manipulare de proportii".

"Individul care a agresat o femeie inaintea venirii mele in comuna Nana NU este membru al Partidului Miscarea Populara. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proportii specifica angajatilor unor securisti" a scris Elena Udrea pe pagina personala deFacebook.

Ea le-a cerut anchetatorilor sa rezolve acest caz cat mai repede, astfel incat agresiunea sa nu ramana nesanctionata. De asemenea, deputatul a spus ca premierul Victor Ponta face "declaratii iresponsabile", dupa ce seful PSD aafirmat, la Antena 3, ca "asa au inteles Basescu si Udrea sa faca politica".

"Personal, solicit organelor de ancheta sa verifice acest caz si sa-l solutioneze intr-un timp cat mai scurt, pentru ca o astfel de agresiune nu trebuie sa ramana nesanctionata.

Declaratiile iresponsabile ale premierului Victor Ponta sunt o dovada a faptului ca avem de-a face cu o campanie murdara, in care ma astept la noi inscenari din partea domniei sale si a partidului sau de instigatori", a continuat Udrea.

Scandalul a izbucnit dupa ce o batrana a fost agresata, luni, in comuna Nana, iar politistii locali s-au autosesizat si au deschis un dosar penal in acest caz. Incidentul s-a produs in timpul vizitei "efectuate de lideri ai unui partid politic, in parcul din localitate", potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi, citat de Mediafax.

Surse apropiate anchetei sustin ca femeie a fost imbrancita in timpul vizitei Elenei Udrea in localitate, in campania electorala a PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 2014
Adrian
Revoltator
Este mai revoltător faptul că Udrea se ascunde în spatelu lui „nu știu, n-am văzut, e oprovocare securista(!?)” . Din imagini s-a văzut clar ce hram poartă acei indivizi extrem de agresivi. Se pare că acești foști PDL, actuali PMP care au adus țara aceasta într-o situație de marasm moral nu mai au alte ajutoare decât pe cei din lumea interlopă.
Nu o cred pe Udrea când spune că acel agresor nu are legătură cu organizarea acelei intâlniri electorale!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ