RADET: S-au luat măsuri să nu existe probleme în niciun cartier cu furnizarea agentului termic

| 13 oct, 18:38

Directorul general al RADET, Valentin Vițalariu, a declarat marți că a luat măsuri astfel încât să nu se înregistreze probleme în niciun cartier în ceea ce privește furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă menajeră.

''RADET este capabilă astăzi să realizeze furnizarea agentului termic către populație. Am luat măsurile necesare din punct de vedere tehnic, astfel încât să nu avem probleme în niciun cartier cu furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă menajeră. Singurele probleme pe care le mai avem sunt legate de cele zece intervenții majore pe care nu le-am putut realiza în vară'', a spus Vițalariu într-o conferință de presă, conform Agerpres.

Citește și :  Vești proaste pentru bucureșteni. Când se dă, de fapt, drumul la căldură

Directorul general al RADET, Valentin Vițalariu, face aceste precizări în contextul în care locuitorii Capitalei se plâng că de săptămâna trecută ar fi trebuit să aibă căldură în case, iar multe dintre apartamente nu au avut nici azi.

El a menționat că a depus toate eforturile și îi asigură pe locuitorii Capitalei că nu vor fi afectați în niciun fel de cele zece lucrări.

''Punctele termice sunt toate rezolvate, deci nu trebuie să existe în niciun fel teama că din cauza RADET nu va exista furnizare de agent termic. Tot ce depinde de noi este făcut și tot ce va fi făcut va fi realizat cu profesionalism. Singurele noastre probleme sunt legate de bani, dar asta este, așa ne desfășurăm activitatea, nu este niciun fel de problemă. Important este să nu avem conturile blocate 100% că atunci putem să funcționăm, noi ne-am aprovizionat anterior, am anticipat existența unor probleme financiare, avem materiale și echipamentele necesare pentru intervenții minore, dar în cazul unor intervenții majore atunci va exista o problemă'', a afirmat Valentin Vițalariu.

Tag-uri: RADET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ